Alt i Anlægsarbejde

B. & V. Kristensen A/S klarer alle opgaver inden for anlægsarbejde. Hvad enten det drejer sig om større vejanlæg for det offentlige og erhvervet eller indkørsler, terrasser og andre haveanlæg for det private, står vi klar til at hjælpe, så du er sikret det bedste resultat.

Vi kan hjælpe med:

  • Byggemodning
  • Opbygning af veje og fortove
  • Belægningsarbejde
  • Støbearbejde
  • Jordarbejde
  • Fundamenter til huse Indkørsler, terrasser mv.

Anlægsarbejde med professionelt udstyr og arbejdskraft

De bedste resultater opnås i samspil mellem det rigtige udstyr og effektive arbejdshænder. Vores ansatte har en stor erfaring og arbejder med en professionel indstilling til deres fag. Samtidig har vi de nødvendige maskiner og det nyeste udstyr, så du er sikret et godt resultat, der varer i mange år.

Kyndig vejledning

Står du og skal vælge ny belægning til din indkørsel, kan det svært at vælge den rigtige løsning. Der findes mange forskellige belægningstyper inden for sten, fliser og grus, og det kan svært at vurdere, hvad der er det rigtige at vælge. Vi stiller gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed, og hjælper med at finde frem til den bedste løsning.

Kontakt os i dag

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for anlægsarbejde, står vi altid gerne til rådighed med vejledning og et uforpligtende tilbud. Ingen opgaver er for små eller for store til os. Ring til os i dag på telefon 97 32 08 44, hvis vi skal hjælpe dig. Vi udfører arbejde for private, virksomheder, boligforeninger og det offentlige. Vi holder til på Holstebrovej i Ringkøbing, men vi udfører arbejde i hele Vestjylland, herunder bl.a. Skjern og Hvide Sande.

Herudover har vi også stor erfaring som entreprenør, murer og kloakmester.