Hos B. & V. Kristensen A/S udfører vi en bred vifte af opgaver inden for jord- og betonarbejde for både private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Når vi udfører en opgave, så sørger vi altid for at levere et resultat i allerhøjeste kvalitet. 

Vores medarbejdere er veluddannede og erfarne, og samtidig er vi en virksomhed med stor erfaring, mange samarbejdspartnerne og med mange forskellige projekter i bogen. Ingen opgave er for lille eller for stor for os.  

Professionel jord- og betonarbejde

Vi udfører jord- og betonarbejde både som hovedentrepriser, totalentrepriser og i forbindelse med andre opgaver som kræver støbning. Med vores mange års erfaring har vi specialiseret os i store byggeprojekter og derfor kan du trygt overlade opgaven til os. 

Hvis du har behov for det, tager vi os gerne af hele styringen af projektet og vi stiller selvfølgelig gerne vores ekspertise til rådighed, hvis du har brug for råd og vejledning gennem processen. 

Jord- og betonarbejde i Ringkøbing og resten Vestjylland

Vi holder til på Holstebrovej i Ringkøbing, hvorfra vi har udført beton- og jordarbejde for kunder i både Hvide Sande, Skjern og resten af Vestjylland. Vi har moderne udstyr som gør det muligt for os at støbe fundamenter, sokler og meget andet. Efterfølgende kan vi også klare det kloak- eller murerarbejde, som måtte følge. 

Vi sørger selvfølgelig også for at der er de materialer vi har brug for udover vores udstyr. Du kan være sikker på at projektet er i gode hænder og at vi leverer et resultat som er i høj kvalitet og som er udført både hurtigt og effektivt. 

Brug for mere information?

Hvis du gerne vil vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så er du altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak. Du kan fange os på telefon 97 32 08 44 eller sende din besked på mail til mail@bvkristensen.dk