Vil du være sikker på at kloakken er i orden, så er det en autoriseret kloakmester du skal have fat i. Hos B. & V. Kristensen A/S får du en autoriseret kloakmester, som kan hjælpe dig ligegyldigt hvilket problem du måtte have med kloakken. 

Vi har mere end 50 års erfaring og derfor kan vi også garantere at vores er udført fagligt korrekt. Vi udfører arbejde for både private, erhverv og det offentlige og vi kan klare opgaver både som hovedentreprise og fagentreprise. 

Autoriseret kloakmester i Ringkøbing og hele Vestjylland

Som autoriseret kloakmester kan vi hos B. & V. Kristensen A/S løse opgaver inden for renovering, udskiftning og etablering af nye kloaksystemer. Vi sørger altid at lave en professionel vurdering af opgaven, så du får det bedst mulige resultat.

Vi hjælper vores kunder med både små og store opgaver i hele Vestjylland, herunder blandt andet i byerne Ringkøbing, Skjern og Hvide Sande. Udover kloakarbejde tilbyder vi også diamantboring samt jord- og betonarbejde.

Kloakmester til tv-inspektion

Der er mange skjulte rør under en bygning og derfor er en tv-inspektion et godt redskab når vi skal undersøge disse rør. Vi er gerne behjælpelige med en tv-inspektion, hvis du har mistanke om skader eller brud på dine rør. Herefter kommer vi også gerne med forslag til udbedringen af eventuelle skader. 

Hvis du bor uden for byområder, hvor du ikke har mulighed for at tilslutte dig offentlig kloaknet, så hjælper vi gerne med en anden løsning. Dette kan blandt andet være et nedsivningsanlæg.

Kontakt din lokale kloakmester for priser

Vil du gerne høre mere om vores arbejde som kloakmester eller ønsker du at høre med om vores priser så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi stiller gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed, og hjælper med at finde frem til den bedste løsning.

Du kan ringe til os i dag på 97 32 08 44 eller send til besked på mail til mail@bvkristensen.dk. Ingen opgaver er for små eller for store til os.