Har du brug for hjælp til diamantboring i forbindelse med et renoverings- eller byggeprojekt, så kan vi hos B. & V. Kristensen A/S udføre arbejdet for dig. Vi lytter altid til vores kunders behov og ønsker, når vi står over for en opgave og på den måde kan vi levere det mest tilfredsstillende resultat. 

Vi har kompetencerne og kapaciteten til at klare de fleste opgaver uanset størrelse. I forbindelse med diamantboring har vi også mulighed for at hjælpe med blandet andet murerarbejde samt jord- og beton arbejde.

Professionel diamantboring

Det er vigtigt at få en professionel til at udføre arbejdet, når der skal bores. På den måde bliver der taget højde for bygningskonstruktionen, og der bliver udført et præcist stykke arbejde.

Med vores specialudstyr udfører vi diamantboring og skærearbejder i bl.a. beton, murværk, asfalt, gulve, facader, etagedæk og meget andet.

Derudover så er vi også meget kvalitetsbevidste i vores arbejde og garanterer et arbejde i høj kvalitet hver gang. 

Diamantboring og -skæring i Ringkøbing og resten af Vestjylland

Vi holder til på Holstebrovej i Ringkøbing, men vi udfører arbejde i hele Vestjylland, herunder Skjern og Hvide Sande. Vi udfører arbejde for private, virksomheder, boligforeninger og det offentlige. 

Vi kan udføre diamantboring i forbindelse med:

  • Rørgennemføringer
  • Ventilationskanaler
  • Udskæringer til døre, vinduer m.v.
  • Rilleskæring for kabler og rør i vægge og gulve
  • Opskæring i asfalt og beton
  • Og meget andet

Hør mere om vores priser op diamantboring og -skæring

Vil du gerne vide mere om dine muligheder indenfor diamantboring og diamantskæring eller ønsker du at høre mere om vores priser, så er vi altid til rådighed til en uforpligtende snak.

Ring til os på telefon 97 32 08 44 eller send din besked på mail til mail@bvkristensen.dk. Ingen opgaver er for store eller små for os, så tøv ikke med at kontakte os.