Som murer- og entreprenørfirma udfører B. & V. Kristensen A/S alle opgaver inden for murerfaget. Det er vores hovedprioritet at udføre vores arbejde i allerhøjeste kvalitet. Vi hjælper med murerarbejde til både private med fx husbyggeri og mindre byggeopgaver såvel som større byggerier for det offentlige og erhvervsvirksomheder.

Indenfor murerarbejde udfører vi blandt andet

  • Hoved- og totalentrepriser
  • Bygningsrenovering
  • Facaderenovering
  • Bevaringsopgaver
  • Støbning af fundamenter
  • Nybyggerier og tilbygninger
  • Kloakarbejde
  • Indvendigt murerarbejde, flisearbejde, badeværelser og lignende

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig som murer, så står vi gerne til rådighed til en uforpligtende og vejledende snak om dine muligheder. For os er ingen opgaver for små eller for store. 

Din lokale murer når du skal bygge stort

Vi har specialiseret os i større byggeprojekter, og vi står bag flere store byggerier i hele Vestjylland. Vi tager os gerne af hele byggeriet. Vi varetager dermed planlægningen og byggestyringen fra ende til anden og sørger for aftaler med de nødvendige håndværkere. Vi lytter til dine ønsker og behov, så vi sikrer at du får et tilfredsstillende resultat. 

Eksperter i bygningsrenovering

Gennem årene har vi som murer opbygget en stor erfaring inden for bygningsrenovering og facaderenovering. De fleste boliger stiger i ejendomsværdi, hvis de får en renovering af facaden, da det oftest pynter på især ældre boliger. 
I nogle tilfælde kan der være behov for mindre renoveringer. Vi er professionelle og tager gerne en faglig vurdering for at se hvad der bedst kan betale sig for dig. 

Kontakt din lokale murer i dag

Søger du en murer som står klar til at hjælpe dig, så ring til os i dag på telefon 97 32 08 44 eller send din besked på mail til mail@bvkristensen.dk.
Vi udfører murerarbejde for både private kunder, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Vi har base på Holstebrovej i Ringkøbing og har derfor mulighed for at hjælpe kunder i hele Vestjylland herunder Skjern og Hvide Sande.